Rólam

Üdvözöllek az oldalamon!

 Meskó Beáta Funkcionális Lélek Intruktor vagyok, azaz SVT- vel foglalkozó Life, Egészség és Kapcsolati Coach. Szakterületem az egyént visszahelyezni a saját életébe, a saját útjára, úgy, hogy növekedjen az önismerete, és az önmagába való hite egyaránt. Kiismerem magam a természetgyógyászatban , gyógymasszázsban és a fascia kezelésekben is.  A Masszázst 2000 ben tanultam, és minden újabb betegséggel, testtel kapcsolatos kihívás egy újabb képzést eredményezett, aminek az lett az eredménye, hogy tanultam a fizikai test, a lélek és a gondolkodásmód összefüggéseiről, és kezeléseiről is. Az Élet és a vendégek kegyesek voltak hozzám, hozták a kis mozgásszervi, és lelki problémáikat, és kérték, hogy segítsem őket a megoldásukhoz. Igy tanfolyami kereteken belül és önállóan is egyre több olyan kezelési metódust (SVT, Emocion codec, Kvantum Balance, Metamorf Masszázs stb..) ismertem és tanultam meg amivel a klienseimet jobb fizikai és lelki állapothoz tudom juttatni, illetőleg a gondolati mintáikat, hiedelmeiket félelmeiket is megtudjuk érteni, változtatni és kezelni. Időközben volt egy nyelőcső tumorom, aminél megtanultam, hogy a lélek állapota az érzelmek megélésén múlik, az az, hogy hogyan éljük meg az érzelmeinket az nagyon fontos a fizikai test jó állapotához. Viszonylag későn vállaltam gyermeket (45 évesen szültem), amikor már azt hittem "mindent is tudok", de a gyermeknevelés minden nap kihívás elé állít, szinte minden szinten engem is, imádom, Ő a legjobb tanárom, tükröm, felügyelőm stb......asszem akinek van gyermeke tudja miről beszélek.  Időközben kialakult a mellemben egy 2x2cm-es kőkemény képlet, amit már az eddigi tapasztalatok alapján célzottan, (megkeresve a leki okát, SVT-vel oldások, masszázs, gyógytea stb...) de nem fájdalom mentesen kezeltem. A célom az, hogy segítsek elérni az optimális egészséget és boldogságot, amire vágysz az életedben, mindezt úgy, hogy holisztikusan (test, lélek, szellem) szemlélettel kezelem a hozzám forduló embereket. Ehhez van egy csomó tapasztalatom, amit viszont még nem tudok azt remélem meg tudom tanulni.

Az Önismereti, Egészség és Kapcsolati Coaching segítségével tudok Neked segíteni abban, hogy jobb egészségi érzelmi és mentális állapotot érj el, és megtaláld azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek. SVT Tanácsadóként pedig segítek megtalálni azokat a belső blokkokat, amelyek gátolják az életedben a boldogságot és az elégedettséget. Természetgyógyászként, számos különböző terápiás módszerrel rendelkezem, amelyek segítenek a testi, szellemi és érzelmi egészséged javításában.

Gyógymasszőrként az izomfeszültség, az ízületi merevség és a stressz okozta fájdalom kezelésére specializálódtam. 

Ha úgy érzed, hogy szükséged van valamilyen segítségre, hogy jobban érezd magad, akkor ne habozz, és lépj velem kapcsolatba!

Köszönöm a figyelmedet!

meskomasszazs@gmail.com 

  +36302025768

Készítsd el weboldaladat ingyen!