Rólam

Üdvözöllek az oldalamon!

Engedd meg, hogy néhány szóban bemutatkozzak.

A nevem Meskó Beáta, Life Egészség és Kapcsolati Coach vagyok, aki kiismeri magát a természetgyógyászatban ,gyógymasszázsban és a fascia kezelésekben is. A célom az, hogy segítsek neked elérni az optimális egészséget és boldogságot, amire vágysz az életedben.

Az Önismereti, Egészség és Kapcsolati Coaching segítségével tudok Neked segíteni abban, hogy jobb egészségi érzelmi és mentális állapotot érj el, és megtaláld azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek. Természetgyógyászként, számos különböző terápiás módszerrel rendelkezem, amelyek segítenek a testi, szellemi és érzelmi egészséged javításában.

Gyógymasszőrként az izomfeszültség, az ízületi merevség és a stressz okozta fájdalom kezelésére specializálódtam. Az SVT Tanácsadóként pedig segítek megtalálni azokat a belső blokkokat, amelyek gátolják az életedben a boldogságot és az elégedettséget.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van valamilyen segítségre, hogy jobban érezd magad, akkor ne habozz, és lépj velem kapcsolatba!

"Miközben megpróbálunk mindent megtanítani gyermekeinknek az életről, gyermekeink megtanítják nekünk, hogy miről is szól az élet."                                                                                                    (Angela Schwindt)

Köszönöm a figyelmedet!

Készítsd el weboldaladat ingyen!