Rólam

Üdvözöllek az oldalamon!

Engedd meg, hogy néhány szóban bemutatkozzak.

2000-ben végeztem a Gyógymasszőr tanfolyamot az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben, ezt követően Reflexológiát tanultam,ez után lettem természetgyógyász.

Tanultam Kínai Medicinát, nyirok masszázst, Indiai masszázst, Thai és Thai Baba masszázst

Megismerkedtem a Kineziológiával, SVT-vel, és más elengedést segítő, harmóniát teremtő terápiákkal, gyakorlatokkal.

Az elmúlt néhány évben, miközben az FDM, Kinezio- tape, Floss, FMA ,Viscerális manipuláció...Baby FDM képzéseket végeztem, összeállt bennem egy kép, hogy mi is lenne az ember számára megfelelő, egy életre, vagy ha tetszik az adott életre.

Ezért is választottam a Baba masszázs oktatást, és kismama masszázst.        Mert szerintem, ha az életet úgy kezdi egy gyermek, hogy szeretetteljes, bensőséges kapcsolat alakul ki a szülők és közte, az már egy olyan alap az életre, amit nehéz megingatni.

Aki viszont már túl van a csecsemő koron, és úgy érzi, hogy elakadt az életében, neki sincs késő, többféle módon tudok segíteni, hogy megszabaduljon, felszabaduljon a terhektől.

"Miközben megpróbálunk mindent megtanítani gyermekeinknek az életről, gyermekeink megtanítják nekünk, hogy miről is szól az élet."                                                                                                    (Angela Schwindt)

Köszönöm a figyelmedet!

FlowStudio..Gyöngyös. Dózsa György út 4/A
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!