Spirituális Választechnika

Ide írhatsz...

Mi az SVT, és hogyan működik?

A tudat alatti elme bizonyos szempontból leginkább egy számítógéphez hasonlítható, amely minden valaha megélt pozitív és negatív élményt eltárol ún. programok formájában. Ha a tudat alatti elme ezeket a programokat futtatja, az megakadályoz bennünket abban, hogy lehetőségeinket, illetve vállalt küldetésünket a legtökéletesebb formában valósítsuk meg. Így tudtunkon kívül voltaképpen önmagunkat fosztjuk meg a boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus élettől, a sikertől, az egészségtől és a jóléttől. Ezek a programok megjelenhetnek egészségügyi, pszichoszomatikus, pszichés, mentális problémaként, függőségként (alkoholizmus, dohányzás, egyéb szenvedélybetegségek, munkamánia), rokoni, illetve bármilyen kapcsolati konfliktusként, és számtalan más formában, akár egyszerű fáradtságként, levertség- vagy céltalanság-érzésben is.

Másképp fogalmazva, ha a tudatos énünkre, mint fény oldalunkra tekintünk, akkor a tudatalattink a sötét, árnyékos oldalunk. Amit elnyomtunk, olyan nagyon fájt, hogy annyira elraktuk, hogy nem is akarunk szembesülni vele.

Egy idő után ez a mélyen elutasított tartalom felszinre akar kerülni, és ha nem nézünk bele a tükörbe, átveszi az irányítást az életünk felett, méghozzá úgy, hogy olyan eseményekkel kerülsz szembe- bevonzod őket- amik rávilágítanak az árnyékos oldaladra.

Az SVT egy olyan módszer, amely közvetlenül a tudat alatti elmével dolgozik. A tanácsadás során - a kineziológiai oldáshoz hasonlóan - izomválaszokat használva kerülünk közvetlen kapcsolatba Belső Vezettetésünkkel, az ún. szupertudatos elmével. Az izommozgásokat felnagyító inga és az SVT általhasználatos speciális táblázatrendszer segítségével így az elmét és a negatív programozást megkerülve kommunikálunk a szupertudatos elmével, melyet az SVT-ben Felső Énnek nevezünk.

Személyes tanácsadás

A személyes tanácsadás során feltárjuk és kitisztítjuk a kliens jelenleg futó negatív programjait, blokkjait. Ezen túl - a kliens kérésének megfelelően - egy-egy adott életterületre, problémakörre koncentrálva folytatjuk a vizsgálatot és a tisztítást.

A tanácsadás időtartama 1-1.5 óra. Mivel a tanácsadási idő korlátozott, előtte érdemes átgondolni, melyek azok az életterületek, amelyeken a kliens szükségét érzi a tisztításnak, oldásnak.

Amire koncentrálni érdemes:

  • Válságok, nehézségek: a legfontosabb problémák, az ezekhez kapcsolódó személyek, helyszínek
  • Egészségügyi problémák: fóbiák, allergiák, fennálló, illetve kiújuló betegségek, tünetek
  • Önbecsülés: magabiztosság, érzelmi nehézségek vagy függőségek, alacsony önértékelés, depresszió
  • Életfeladat, karma-oldás
  • Üzleti ügyek, munka, karrier, vállalkozás, kreativitás: jelenleg is fennálló vagy ismétlődő

akadályok, problémák, tanulási nehézségek (diszlexia, memóriaproblémák, stb.)

  • Kapcsolatok: állandó vagy régóta fennálló problémás kapcsolatok szülőkkel, testvérekkel,

házastárssal, partnerrel, gyermekkel, főnökkel, vagy mással.

SVT  tanácsadás:

  • Általános tisztítás
  • Adott probléma tisztítása
  • 1.5 óra


Mik azok a blokkok?

Már a magzati létben is elszenvedhetünk érzelmi traumákat, az édesanyánk pocakjában mindent amit az anya megél azt a magzat is átéli. Ahogy érzi magat a nő várandósság alatt , az lesz az újszölött alap attitűdje. Ezek után kb 3 éves korig lemásoljuk a szüleinket, ezeket nevezzük szűlői mintáknak, ez adja a viselkedésünk alapját, ezek bevésődnek a tudatalattiba. Nagyjából 7 éves korig a gyermek az édesanyja "szárnyai"alatt , az anya energetikájában növekszik a gyermek.Hét éves kortól a gyermek elkezd eltávolodni a szülőktől, hatással vannak rá mások, nagyobb közösségek, pedagógusok stb..... Magzati léttől egészen, kb  21 éves korig minden olyan hatás ami úgy érte az egyént, hogy egyedül volt a problémára, nem tudott segítséget kérni, vagy nem mert, nagy megrázkódtatás érte, nagy érzelmi fájdalommal járt, ezeket nevezzük blokkoknak, vagy elakadásoknak, amelyek a testben is energetikai blokkokat képeznek, amiket ha nem dolgozunk fel, előbb vagy utóbb betegség kialakulásához vezethetnek. Ezeket az elakadásokat többféle képpen, többféle technikával is tudjuk, akár egymást támogatva is kioldani, kibogozni.

Az a tapasztalatom, hogy test, lélek, szellem (test, tudatalatti és tudatos én), mindhárom egységen egyformán kell dolgozni ahhoz, hogy az eredmény sikeres és maradandó legyen.

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Készítsd el weboldaladat ingyen!