Spirituális Választechnika

Ide írhatsz...

Mi az SVT, és hogyan működik?

A tudat alatti elme bizonyos szempontból leginkább egy számítógéphez hasonlítható, amely minden valaha megélt pozitív és negatív élményt eltárol ún. programok formájában. Ha a tudat alatti elme ezeket a programokat futtatja, az megakadályoz bennünket abban, hogy lehetőségeinket, illetve vállalt küldetésünket a legtökéletesebb formában valósítsuk meg. Így tudtunkon kívül voltaképpen önmagunkat fosztjuk meg a boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus élettől, a sikertől, az egészségtől és a jóléttől. Ezek a programok megjelenhetnek egészségügyi, pszichoszomatikus, pszichés, mentális problémaként, függőségként (alkoholizmus, dohányzás, egyéb szenvedélybetegségek, munkamánia), rokoni, illetve bármilyen kapcsolati konfliktusként, és számtalan más formában, akár egyszerű fáradtságként, levertség- vagy céltalanság-érzésben is.

Másképp fogalmazva, ha a tudatos énünkre, mint fény oldalunkra tekintünk, akkor a tudatalattink a sötét, árnyékos oldalunk. Amit elnyomtunk, olyan nagyon fájt, hogy annyira elraktuk, hogy nem is akarunk szembesülni vele.

Egy idő után ez a mélyen elutasított tartalom felszinre akar kerülni, és ha nem nézünk bele a tükörbe, átveszi az irányítást az életünk felett, méghozzá úgy, hogy olyan eseményekkel kerülsz szembe- bevonzod őket- amik rávilágítanak az árnyékos oldaladra.

Az SVT egy olyan módszer, amely közvetlenül a tudat alatti elmével dolgozik. A tanácsadás során - a kineziológiai oldáshoz hasonlóan - izomválaszokat használva kerülünk közvetlen kapcsolatba Belső Vezettetésünkkel, az ún. szupertudatos elmével. Az izommozgásokat felnagyító inga és az SVT általhasználatos speciális táblázatrendszer segítségével így az elmét és a negatív programozást megkerülve kommunikálunk a szupertudatos elmével, melyet az SVT-ben Felső Énnek nevezünk.

Személyes tanácsadás

A személyes tanácsadás során feltárjuk és kitisztítjuk a kliens jelenleg futó negatív programjait, blokkjait.

Ezen túl - a kliens kérésének megfelelően - egy-egy adott életterületre, problémakörre koncentrálva

folytatjuk a vizsgálatot és a tisztítást.

A tanácsadás időtartama 1-1.5 óra. Mivel a tanácsadási idő korlátozott, előtte érdemes átgondolni, melyek azok az életterületek, amelyeken a kliens szükségét érzi a tisztításnak, oldásnak.

Amire koncentrálni érdemes:

  • Válságok, nehézségek: a legfontosabb problémák, az ezekhez kapcsolódó személyek, helyszínek
  • Egészségügyi problémák: fóbiák, allergiák, fennálló, illetve kiújuló betegségek, tünetek
  • Önbecsülés: magabiztosság, érzelmi nehézségek vagy függőségek, alacsony önértékelés, depresszió
  • Életfeladat, karma-oldás
  • Üzleti ügyek, munka, karrier, vállalkozás, kreativitás: jelenleg is fennálló vagy ismétlődő

akadályok, problémák, tanulási nehézségek (diszlexia, memóriaproblémák, stb.)

  • Kapcsolatok: állandó vagy régóta fennálló problémás kapcsolatok szülőkkel, testvérekkel,

házastárssal, partnerrel, gyermekkel, főnökkel, vagy mással

SVT  tanácsadás:

  • Általános tisztítás
  • Adott probléma tisztítása
  • 1.5 óra


Második címsor

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam.

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

FlowStudio..Gyöngyös. Dózsa György út 4/A
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!