Spirituális Válasz Technika

Ide írhatsz...

 Kinek és Miben Segíthetek

Azoknak akik kellőképpen komolyan veszik az életet, hogy számítson nekik, viszont nem veszik annyira komolyan, hogy csak ők számítsanak!

  • Életcélok - ha nincsenek, segítek megtalálni                                     - ha vannak, de az irány nem vezet sehová, segítek pozícionálni, hogy ne tévedj el az úton                               - ha rájössz, hogy ez nem is a te célod, hanem valaki rád erőltette, segítek visszahelyezni téged a saját életedbe
  • Határok - ha úgy érzed csak fogy az energiád és nem tudod visszatölteni                                                                           - ha minden feladatot rádsóznak                                     - ha szeretnél végre kilépni ebből a körforgásból és a saját döntéseidet hozni
  • Öndeterminizmus - ha szeretnéd tisztábban látni a kompetenciáidat                                                                                               - ha másoktól függetlenül önnállóan szeretnéd meghozni a döntéseidet                                                                - ha a kapcsolataidban a bizalom a ragaszkodás és a szeretet nincs egyensúlyban

Mi az SVT, és hogyan működik?

 A tudat alatti elme bizonyos szempontból leginkább egy számítógéphez hasonlítható, amely minden valaha megélt pozitív és negatív élményt eltárol ún. programok formájában. Ha a tudat alatti elme ezeket a programokat futtatja, az megakadályoz bennünket abban, hogy lehetőségeinket, illetve vállalt küldetésünket a legtökéletesebb formában valósítsuk meg. Így tudtunkon kívül voltaképpen önmagunkat fosztjuk meg a boldog, kiegyensúlyozott, harmonikus élettől, a sikertől, az egészségtől és a jóléttől. Ezek a programok megjelenhetnek egészségügyi, pszichoszomatikus, pszichés, mentális problémaként, függőségként (alkoholizmus, dohányzás, egyéb szenvedélybetegségek, munkamánia), rokoni, illetve bármilyen kapcsolati konfliktusként, és számtalan más formában, akár egyszerű fáradtságként, levertség- vagy céltalanság-érzésben is.

 Másképp fogalmazva, ha a tudatos énünkre, mint fény oldalunkra tekintünk, akkor a tudatalattink a sötét, árnyékos oldalunk. Amit elnyomtunk, olyan nagyon fájt, hogy annyira elraktuk, hogy nem is akarunk szembesülni vele.

Egy idő után ez a mélyen elutasított tartalom felszinre akar kerülni, és ha nem nézünk bele a tükörbe, átveszi az irányítást az életünk felett, méghozzá úgy, hogy olyan eseményekkel kerülsz szembe- bevonzod őket- amik rávilágítanak az árnyékos oldaladra.

Az SVT egy olyan módszer, amely közvetlenül a tudat alatti elmével dolgozik. A tanácsadás során - a kineziológiai oldáshoz hasonlóan - izomválaszokat használva kerülünk közvetlen kapcsolatba Belső Vezettetésünkkel, az ún. szupertudatos elmével. Az izommozgásokat felnagyító inga és az SVT általhasználatos speciális táblázatrendszer segítségével így az elmét és a negatív programozást megkerülve kommunikálunk a szupertudatos elmével, melyet az SVT-ben Felső Énnek nevezünk.

Személyes tanácsadás

A személyes tanácsadás során feltárjuk és kitisztítjuk a kliens jelenleg futó negatív programjait, blokkjait. Ezen túl - a kliens kérésének megfelelően - egy-egy adott életterületre, problémakörre koncentrálva folytatjuk a vizsgálatot és a tisztítást.

A tanácsadás időtartama kb. 1-1.5 óra. Mivel a tanácsadási idő korlátozott, előtte érdemes átgondolni, melyek azok az életterületek, amelyeken a kliens szükségét érzi a tisztításnak, oldásnak.

Amire koncentrálni érdemes:

  • Válságok, nehézségek: a legfontosabb problémák, az ezekhez kapcsolódó személyek, helyszínek
  • Egészségügyi problémák: fóbiák, allergiák, fennálló, illetve kiújuló betegségek, tünetek
  • Önbecsülés: magabiztosság, érzelmi nehézségek vagy függőségek, alacsony önértékelés, depresszió
  • Életfeladat, karma-oldás
  • Üzleti ügyek, munka, karrier, vállalkozás, kreativitás: jelenleg is fennálló vagy ismétlődő

akadályok, problémák, tanulási nehézségek (diszlexia, memóriaproblémák, stb.)

  • Kapcsolatok: állandó vagy régóta fennálló problémás kapcsolatok szülőkkel, testvérekkel,

házastárssal, partnerrel, gyermekkel, főnökkel, vagy mással.

Ez Kell Nekem

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Készítsd el weboldaladat ingyen!