Munkafolyamat Velem

Meskó Beáta vagyok, Funkcionális Lélek Instruktor. 

Funkcionális: mozgásszervi, belső szervekkel , a test elakadásaival foglalkozó.                                                  Lélek: Érzelmekkel azok megélésével, gondolkodásmóddal, hiedelmekkel foglalkozó.                       Instruktor: megtanítom neked, hogyan bánj a testeddel és a lelkeddel, hogy az egészség állapotát tudd megélni a mindennapokban. Az én dolgom az, hogy segítsek amíg rálelsz a saját utadra, akkor is ha eltévedtél, és akkor is ha soha nem is találtad, vagy még csak most kezted el keresgélni.                             Az ÚT amit bejárunk születésünktől a halálunkig az csak a mi utunk, a sajátunk, senki nem megy ugyan azon az úton mint te, és jó esetben te sem mész a másén. Szerencsésnek mondhatod magad, ha a te utad egyenes, zökkenő mentes, nyugodt kiegyensúlyozott, ebben az esetben biztos nincs szükséged segítségre, hiszen tudod ki vagy és mit akarsz, és mindezt támogatja is az univerzum(környezet). Abban az esetben viszont, ha elakadtál, segítségre támogatásra lenne szükséged, megmutatom mi az amit én tudok neked nyújtani. Többféle elakadással találhatjuk magunkat szembe. Felsorolok néhányat a teljesség igénye nélkül amikkel bizalommal fordulhatsz hozzám. 


 - Pályaválasztás előtt álsz és nem tudod merre tovább.                                                                                          - Bármilyen döntés előtt állsz és nem vagy biztos a dolgodban.                                                                            - A következő munkahelyedet keresed, de valahogy csak nem jön az "álommeló".                                            - Van ugyan munkahelyed, de nem jössz ki a kollégákkal, vagy nem ez az amit igazán akartál, stb….                - Gyermek vállalás előtt állsz, de valahogy nem akar összejönni.                                                                            - Streszkezelési problémákkal küzdessz Párkapcsolati problémáid vannak.                                                          - Nem érzed magad jól a bőrödben, de a vizsgálatok nem mutattak semmit.                                                      - Valamilyen krónikus betegségben szenvedsz és szeretnél meggyógyulni amennyire csak lehet, stb…….        - Fejlődni szeretnél az önismeretedben Vagy csak egyszerűen úgy érzed, hogy jobb is lehetni annál ami van…. 

Nos, ha magadra ismertél, keress bizalommal. Egy, húsz perces beszélgetésben, eldöntjük, hogy tudunk e , akarunk e együtt dolgozni. Amit tőlem kapsz: 

    - személyre szabott kezelési csomag                                                                                                                        - titoktartás - a személyedet megillető különleges bánásmód Mitől személyre szabott?                                    - számos kezelési metódus birtokában vagyok, mind a fizikai testet érintően, mind a érzelmi és a mentális attitűdök kapcsán, melyekkel eredményesen kezeltem már jó néhány személyt. Az eredmény amit a közös munkával elérünk:                                                                                                                                                            - Természetesen a titoktartás miatt csak annyit jegyeznék meg, hogy új munkahelyek, kielégítő párkapcsolatok, mélyebb önismeret koronázza az együttműködésünket.  Ne habozz! Ha sokáig várunk az idő is elszalad, és minél hamarabb kezded az utazást, annál hamarabb érik be a munka gyümölcse.                   - Ha te készen állsz és megteszel mindent, én kihozom belőled a legjobb önmagadat ami valaha is lehetnél. Ne tévesszen meg a testforma, a látszólagos szépség, a kigyúrt izmok, a drága autó, a luxus ami körbevesz, nem egyenlő az egészség és önbizalom, magabiztosság érzésével. Járt már nálam olyan  kifejezetten vagyonos ember is akinek az önbizalma a nőkkel kapcsolatban a béka feneke alatt helyezkedett el, olyanok is megfordulnak nálam akik valamilyen okból elvesztették a munkahelyüket, megtépázódott az önbizalmuk es sokáig képtelenek voltak új szerződést kötni, és olyanok is akik csak szeretnék magukat jobban érezni a bőrükben , a hétköznapok rohanó világából kikerülve, összekaparni ami még megmaradt az önbecsülésükből, jó modorukból, és feltöltődve újra nekivágni a napi kihívásoknak. Szóval gyere bátran, ez nem csak optikai tuning lesz! 

Nézzük meg miből áll egy kezelés. Mivel teljesen a Te igényeidre van szabva az az problémaspecifikus, ezért inkább csak felsorolom az adott lehetőségeket. 

Elkülönítek három kezelés csomagot: 1. Munkahely teremtés -önértékelés, önbecsülés, magabiztosság, hiedelmek, határhúzás- egyszóval álommeló teremtés, minden ami a munkával, munkahellyel, munkatársakkal, karierrel kapcsolatos. 2. Egészségügyi problémákkal hozzámfordulók akár az orvosi terápia mellé alternatívaként, akár önnállóan megkeresve a probléma gyökerét, és helyreállítva a vágyott egészségügyi állapotot. 3. Párkapcsolat rendezése, új kapcsolatra felkészítés, a mindennapi stresszel megküzdés a kapcsolatban, egyéni és páros is. 

Minden csomágnál egy állapot felméréssel és/vagy személyiség elemzéssel kezdünk. Személyiség elemzés a Kronobiológia alapján mely egy önismereti módszer, fizikai (temperamentum), érzelmi (adaptáció, integráció), intellektuális (művészi vagy logikai gondolkodásmód). A kronobiológiai számítás segít felismerni az emberben az energetikai arányokat, melyek alapján kialakulhat az a fajta optimális működés, melyet az ember cselekedeteiben, érzelmeiben és gondolkodásában legmegfelelőbbnek tart, azt mutatja meg, milyen genetikai, pszichológiai tulajdonságokat biztosít a személyiség számára születésének ideje .                           Ki fogjuk tudni választani (születési dátumaik ismeretében) egy munkahelyi csoportból azokat, akik leghatékonyabban és legsikeresebben tudják az adott munkát elvégezni, feltárhatjuk egy családban vagy egy csoportban (akár munkahelyi csoportban is) az emberek egymáshoz való viszonyulásait, hiszen ezek a viszonyulások is tudat alatti energetikai ritmusokon alapulnak. Meg tudjuk határozni, hogy egyes csoportok hatékonyan tudnak e együttműködni.                                                                                                                      Egészségügyi állapotfelmérés 7D NLS készülékkel: Ezt az egészségügyi rendszert teljes testvizsgálatra, elemzésre és kezelésre tervezték. Személyre szabott gyógymódok készítésére. Testfelismerési funkciói: Kimutatható szisztémás 12 nagy rendszer, , 4352 féle betegség prediktív jelentést készít, az egész testről 120 000 listából biztosítja a pontos észlelést. A felméréssel láthatjuk szerveink jelenlegi és múltbeli, valamint jövőbeli 3-5 éves egészségi és szervezeti sejtvitalitását. Az elemző funkciója: Az élelmiszerek, egészségügyi termékek elemzése... Javító kezelési funkció: Energiaspektrum-helyreállító és javító funkcióval, a betegség korai stádiumában, vagy még a ki nem alakult stádiumban. Mindezek után összeállítok egy személyre szabott kezelési csomagot ami minimum 10 alkalomból áll. Mivel test-lélek-szellem hármas egységet alkot , így mindhárommal fontos foglalkozni, hogy az egyensúly helyreálljon. Ezért az eszközeim teljes palettáját használom majd ami a Coachingtól a Spirituális Válasz Technikán át, a masszázson és FDM-en keresztül, minden olyan kezelési metódus amivel a vágyott eredményt eltudjuk közösen érni. 

Akárhogy is döntesz, ha idáig elolvastad foglalkoztat a változás gondolata. A változás nem könnyű és gyakran fájdalmas is. De hidd el az az igazán fájó, ha beleragadsz a szürke hétköznapok monoton világába, addig amíg már szinte azt sem tudod ki is vagy te valójában. Adj esélyt magadnak

Hívj és beszéljünk róla

.

Készítsd el weboldaladat ingyen!