Tréningek

Soft Skill Tréningek


Önismeret

 • Én feltárás
 • Önreflexió
 • Bizalom, önbizalom, (ősbizalom)
 • Célkitűzés, döntéshozatal
 • Problémamegoldás
 • Felelősség vállalás


Önreflexió és Személyes Fejlődés

 • Bemelegítés és Célok Megbeszélése 
 • Önreflexió Alapjai
 • Önreflexió Technikák és Eszközök

 • Önreflexió és Kommunikáció 
 • Önreflexió és Célok Meghatározása
 • Gyakorlatok és Szerepjátékok 

Hatékony Stresszkezelési Készségek Fejlesztése

 • Bemelegítés és Célok Megbeszélése
 • Stressz Felismerése és Tudatosság
 • Stresszkezelési Technikák és Stratégiák
 • Alkalmazkodás és Rugalmasság Fejlesztése
 • Mentális Egészség és Öngondoskodás
 • Gyakorlatok és Szerepjátékok

Öngondoskodás és Önmenedzsmen

 • Önismeret és Életcélkitűzések 

 • Időmenedzsment és Prioritások 
 • Öngondoskodás és Testi Egészség 
 • Mentális Egészség és Stresszkezelés 
 • Gyakorlatok és Szerepjátékok

Hatékony Problémamegoldás 

 • Bemelegítés és Célok Megbeszélése 
 • Problémafelismerés és Elemzés
 • Kreatív Gondolkodás és Alternatívák Keresése
 • Döntéshozatal és Megvalósítás 
 • Problémamegoldás Gyakorlatok és Szerepjátékok

Hatékony Kommunikációs Készségek Fejlesztése

 • Bemelegítés és Célok Megbeszélése

 • Kommunikációs Alapok
 • Empátia és Személyes Kapcsolatok
 • Érzelmi Intelligencia és Önismeret
 • Gyakorlatok és Szerepjátékok

  Állapotfelmérések:

 • FMA Szerinti Fizikai állapotfelmérés
 • Biorezonanciás állapotfelmérés
 • Kvantum balansz állapotfelmérés
 • Kronobiológiai Személyiség Elemzés


Mit tudunk a coachingról?

Coaching egy olyan folyamat, amelynek során egy képzett szakember (coach) egyéni vagy csoportos ügyfelekkel (coachee) dolgozik, hogy segítsen nekik elérni céljaikat, felfedezni és kiaknázni rejtett potenciáljukat, valamint fejleszteni képességeiket és teljesítményüket.

A coaching számos területen alkalmazható, például az üzleti világban, a személyes fejlődés terén, a sportban vagy az egészségügyben. A coaching fókuszálhat a szakmai vagy személyes célokra, a készségek fejlesztésére, a teljesítmény javítására vagy a változás előmozdítására.

A coach olyan kérdéseket tesz fel és interaktív módon dolgozik az ügyféllel, hogy segítsen neki megérteni saját helyzetét, céljait és akadályait. A coach támogatást nyújt az ügyfélnek a megoldások megtalálásában, inspirálja, motiválja és felelősségre vonja az ügyfelet, ezzel is ösztönözve  a cselekvésre.

A coaching folyamata általában strukturált, és az ügyfél és a coach között meghatározott célkitűzések mentén halad. A coaching során a coach segíti az ügyfelet a céljainak megfogalmazásában, cselekvési tervek kidolgozásában és a haladás nyomon követésében. Az ügyfél önreflexióra ösztönözve és új perspektívákat felkínálva segítséget nyújt a személyes növekedés és fejlődés terén.

Fontos megjegyezni, hogy a coaching nem terápia vagy tanácsadás. Míg a terápia a múltbeli traumák kezelésére és a mentális egészség javítására fókuszál, és a tanácsadás a szakmai vagy szakértői tudás alapján ad tanácsot, a coaching inkább a jelenre és a jövőre összpontosít, és a coachee-t segíti saját erőforrásainak felfedezésében és kiaknázásában.

A coaching hatékony eszköz lehet a személyes és szakmai fejlődésben, az önismeret növelésében, a célok elérésében és a teljesítmény javításában. Az ügyfél-coach kapcsolatban a bizalom és az együttműködés kulcsfontosságú, és a coaching folyamata általában meghatározott időtartamú.

Természetesen előfordulhatnak különféle coaching stílusok és megközelítések. Néhány gyakori coaching típus és technika:

 1. Életvezetési coaching: Ez a coaching típus az egyének személyes fejlődését, életminőségüket és boldogságukat célozza. Az életvezetési coach segít az ügyfélnek meghatározni az értékeket, kitűzött célokat, és támogatást nyújt a változások elérésében.

 2. Üzleti coaching: Az üzleti coaching elsősorban a szakmai fejlődésre és a munkahelyi teljesítményre összpontosít. A coach segíti az ügyfelet a vezetői készségek fejlesztésében, a karriertervezésben, a hatékony kommunikációban és a problémamegoldásban.

 3. Teljesítmény coaching: Ez a coaching típus a teljesítmény javítására összpontosít, legyen szó sportról, művészetről vagy más területről. A teljesítmény coach segíti az ügyfelet a célok meghatározásában, a motiváció növelésében, a mentális erőnlét fejlesztésében és a hatékony technikák alkalmazásában.

 4. Vállalkozói coaching: A vállalkozói coaching azoknak a vállalkozóknak és vállalkozásoknak nyújt támogatást, akik fejleszteni szeretnék üzleti stratégiájukat, növelni kreativitásukat és hatékonyságukat, valamint kezelni a kihívásokat és nehézségeket.

 5. Team coaching: A team coaching a csoportokat és csapatokat támogatja a hatékonyabb együttműködés és teljesítmény elérésében. A coach segíti a csapatot az eredményes kommunikáció, a konfliktuskezelés, a célok megvalósítása és a közös értékek meghatározása terén.

Ezek csak néhány példa a coaching típusokra és technikákra. A coaching rendkívül sokoldalú terület, és a coachok gyakran egyedi megközelítéseket alkalmaznak az ügyfelek igényeinek és céloknak megfelelően.


A Masszázsról általánosan

Masszázs hatására a szervezetben bonyolult, egymással összefüggő élettani változások jönnek létre, melynek kulcsa a központi idegrendszer. Az anyagcsere-folyamatok, valamint a regeneráció felgyorsul.A szervezet nedv keringése felélénkül, a káros anyagcsere termékek felszívódnak,csökken a zsír mennyisége.A capillárisok megnyílnak, a fokozott Histamin-termelődés hatására az erek kitágulnak, valamint fokozódik a mélyebben lévő sejtek növekedése is.A masszázs növeli az izmok összehúzódását, általuk a szöveti nyomást is. Az izmok között futó vénákban emelkedik a nyomás, mely a keringés fokozódását segíti. (pumpa effektus)A váltakozó erősségű nyomás a nyirokkeringés gyorsulásához vezet, így csökkenti a sejtek közötti folyadék mennyiségét, a pangásos vizenyő (ödéma) könnyebben felszívódik.A jobb vérellátás miatt a fájdalomérzés csökken.A bőr vérellátása javul, az esetleges hegek fellazulnak.Az elhalt hámsejtek a felszínről eltávoznak, javul a bőr rugalmassága.A test nagy felületének masszázsa az egész testre hat. Javul a vérkeringés, szívműködés, légzés, anyagcsere folyamatok és az idegműködés. Változik a pulzusszám és a vérnyomás. Fokozódik a vizelet kiválasztás, a testhőmérséklet és a légzés ritmusa.

Egyéb hatások:

Az ingerlő fogások hatására fokozódik a szervezet aktivizálódása, (frissítő masszázs)
míg a nyugtató fogások után a test ellazul, elernyed. (relaxáló masszázs)
A fáradtság érzés csökken, az izom teljesítőképessége javul, és gyorsan regenerálódik (sport).
A savasodás kémiai úton csökken.
A központi idegrendszer vérkeringés és oxigén ellátás javulása,
jobb idegi működést és szellemi képességet hoz magával, de ez csak átmeneti hatású, viszont reflexiósan javítja az egész szervezet működését.


Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs más néven nyirokdrenázs/lymphodrenázs olyan speciális masszázs mely serkenti, aktivizálja a nyirok rendszer működését, a para-szimpatikus idegrendszer aktivitását.
A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokcsomok és a nyirokutak serkentésével, karbantartásával oly mértékig támogassuk a szervezetet, hogy képes legyen önállóan megbirkózni a nyirokkeringéssel, a szervezet méregtelenítésével, az immunrendszer megfelelő működtetésével.
A vérkeringést, a sejtek táplálék ellátását szívünk működése biztosítja. Immunrendszerünkről és a méreganyagok elszállításáról, a nyirok rendszerünk gondoskodik.

.Elégtelen izommozgás esetén a nyirok lelassul, vizenyő gyülem - ödéma alakul ki, és a szervezetet támadó baktériumok, gombák, vírusok, szaporodni kezdenek.
A nyirokkeringés feladata a vérpályán belüli és kívüli folyamat közötti egyensúly megtartása. Ha ez felborul a sejt közötti folyadék túlsúlyban lesz, ödéma pangás keletkezik. A nyirokmasszázs végzésekor a kötőszöveti folyadékra hatunk.
Ismétlődő igénybevétele fokozza
a salakanyagok elszállítását, megszűnteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, ily módon a sejtek és a szövetek regenerálódását is elősegíti. Hozzájárul meglevő gyulladások, sebek gyógyulásához, mérsékli a gyulladáskészséget.
A kezelések hatására az érzékeny nyirokterületek (ágyék, hónalj, nyaki terület) megduzzadt fájó nyirokcsomók, fájdalma mérséklődik, működésük javul. A kezelésekkel felgyorsul a nyirokkeringés, melynek hatására csökkenthető a nyirokpangás, a végtagok ödémásodása, megszüntethető.

Olajos - Sós masszázs

Mediterrán olaj, és a Tengeri só hatására a szervezet olyan relaxált állapotba kerül, ahol kikapcsol az érzékelés, és beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa. Tulajdonképpen az apró sószemcsék hatására, a szervezet úgy érzékeli, mintha sejtenkén lenne masszírozva.

Thai - Herbal Masszázs

Egy gyógynövényes gömbmasszázs módszer, mely speciális kendőbe csomagolt gyógynövény keveréket használ. A labdákat gőzben pároljuk használat előtt, így a gyógynövények könnyedén és hatékonyabban tudják kifejteni hatásukat. A meleg labdákat a bőrre helyezve a bőr pórusai megnyílnak, így lokálisan, és gyorsabban fejtik ki jótékony hatásukat a problémás területeken, kötött izmokon vagy például hátfájás esetén. Így a masszázsok hatása nem csak jótékony, de lazító és stresszoldó hatásuk is sokszorozódhat nem beszélve a gyógynövények okozta kellemes és gyógyító gőzről, illatokról.


Mézmasszázs
A masszázs a méz gyógyító erejét használja fel a szervezet tisztítására, vákumhatás segítségével. A kezelésnek évszázados hagyománya van a tibeti-kínai orvoslásban és az orosz népi gyógyászatban.
A kezelt területen fokozódik a vérbőség, és a bőr pórusai kitágulnak.A hatóanyagok mélyen a bőr alá hatolva méregtelenítik a bőr alatti szöveteket, majd a vákumhatás kiszívja a bőrben felhalmozott salakanyagokat.
Hatékonyan alkalmazható

nyak- váll- és hátfájdalmak esetén
reumatikus panaszokra
ízületi problémák kezelésére
izom letapadásokra
gyulladások csökkentésére
légúti problémákra, krónikus náthára
depresszió kezelésére
vérnyomási rendellenességek esetén
frissítésre, fertőtlenítésre, megelőzésre
krónikus kimerültséggel és fejfájással küszködőknek
A mézben rejlő jótékony anyagok hatására a bőr megfiatalodik, puhává, simává és egészségessé teszi a bőrfelületet. Megerősíti a testkontúrokat, feszessé teszi a bőrt, javítja rugalmasságát.

Japán Arc Masszázs

A JAPÁN ARCMASSZÁZS technika nem csak az arcbőrre hat, hanem a bőr alatt lévő izmokra, így emeli a bőr tónusát. 

Frissítő talpmasszázs

Talpon keresztül, a reflexpontok stimulálásával,nyugtató, lazító hatást tudunk elérni, az egész testre jótékony hatást gyakorol a kezelés. Serkenti a belsőszervek működését, segíti a keringést, csökkenti a gyulladást, segít a szervezet öngyógyító folyamatainak beindulásában.

Csakra - Talp Masszázs

Tulajdonképpen ez a technika  a hormontermelő mirigyeket kezeli, talpon keresztül, mint a szervezet energia termelő központjait.  Ezzel kezelési metódussal, a hormonháztartás egyensúlyát szeretnénk elérni, ami biztosítja a testi lelki egyensújt az egyén számára.


FDM Terápia

A testbeszéd alapján történő kezelési metódus. Elsősorban tehát izom- és ízületi bántalmakra alkalmazzuk az FDM-et, de egyre több a tapasztalat a viscerális panaszok kezelése terén is.A páciens testbeszéde, panaszai alapján kezelünk.

https://www.fdm.hu/terapeutak/95/budapest

Viscerális Manipuláció

Belsőszervi öszenövések (hegek, adhéziók) kezelése, manuálisan. Az állaptfelmérés után , már van róla elképzelésünk, hogy hol lehet a gond, hogy melyik belső szervet kell kezelni ahhoz, hogy megszünjönek a tünetek, legfőképpen akkor, ha már semmi más nem hozott eredményt.

Baby FDM

A terapeuta, a szülés körülményei, a születés (nehéz, vagy könnyű, kihúzták, kitolták, elakadt, stb...), a gyermek jelenlegi állapotából (mozgásfejlődés elmaradása), ki tudja szűrni, hogy melyik izom van diszfunkcióban, és az alapján kezel. Általában érdemes megnézetni minden csecsemőt (akár egy naposan is). Minél korábban kerül egy baby szakemberhez, annál biztosabb, hogy elkerülhető a maradandó elváltozás. A tünetek a hasfájástól a repülőzésig, "kiflizésen át , a bukásig stb..... nagyon változatosak és sokrétűek

Thai Baba Masszázs

A csecsemők és gyermekek masszírozás segíti a mozgásfejlődést, minden szervre jótékony hatása van.  A test pontjainak masszírozása a belső működés normalizálásában, amely egész fejlődési folyamatában segít. A bébi állapotának felmérése után kezdjük meg a kezelést, ha szükséges, akkor a baba orvosával is konzultálva. A baba mentális és lelki funkcióit egyaránt segíti, ez a szeretetteljes érintés a szülő és a gyerek között. Az apáknak különösen ajánljuk, hogy jó kapcsolatot alakítsanak a gyermekünkkel.Stimulálja az idegrendszert és a lelki, és testi fejlődést segíti A jó emésztést segíti, ami hozzájárul a gyorsabb fejlődéshez. Lecsökkenteni a stressz és a nyugtalan állapotot, megnyugtatni a babát. A masszázs a légzőszerveket stimulálja, lenyugtatja légzőszerveket, csökkenti a köhögést.

A keleti kúltúrákban, évezredek óta, születésük pillanatától masszírozzák a csecsemőket.


Pulzáló Mágnes Terápia

A Magneter készülék elektromos és mágneses impulzusokat ad a szervezetnek, ezáltal a normális működést elősegíti, felerősíti, harmonizálja.                                                                                                                                                                                        Magyar fizikusok által kifejlesztett gép!                                                                                                            Mágneses teret generál, abba küldi az elektromos jeleket, ami a szerveket normál működésre gerjeszti.

7D NLS Mágneses Rezonancia Bioanalizátor

Az emberi test viselkedését, pillanatnyi állapotát tudja felmérni, a meglévő patológiákat is kijavíthatja és kezeli. Mindössze 30 perc alatt elemzést vagy értékelést kap az emberi testről. Az NLS rövidítése angolul nemlineáris rendszert jelent, és Theodore Van Hoven ihlette, aki bevezette a kvantum-entrópia logika elméletét.  Így a 7D NLS Hunter 4020 értékeli az emberi testet, rögzíti annak frekvenciáit, nagyon kicsi részecskéket (kvantumokat), amelyek mindegyik szervben és rendszerben vannak, tájékoztatva mindegyik destabilizált állapotáról vagy entrópiájáról, és megmutatva, hogy az egyes szerveknek mi jövőbeli trendje. Biorezonancia útján is kölcsönhatásba lép a beteggel, visszvezetve a gyógyító elektromágneses frekvenciákat (ezt nevezzük terápiának) a beteg igényei szerint.

Kineziológiai Tapasz 

A kineziológiai tapasz, más néven elasztikus tape /ejtsd: TÉP/ egy modern gyógyászati segédeszközA kineziológiai tapasz egy elasztikus tapasz, amit a testen bárhova fel tudunk rakni:

 • ízület köré
 • izomra
 • bőrre
 • a nyirokrendszer támogatására.

A kineziológiai tapaszos kezelés rendkívül sokrétű lehet. 

 • gerincfájdalom
 • ficamok
 • húzódások
 • sportsérülések
 • műtét utáni rehabilitáció
 • ínhüvelygyulladás

Lelki Megújulás Terápia (SVT)

Az alapja az a feltételezés, hogy az izmok nem hazudnak. Az ember kerülhet olyan élethelyzetbe, hogy akár még muszály is elhitetni magával, hogy ez most jó neki, Sőt, szerintem elég sok ilyen van az életünkben. Sokan észre sem veszik , mert a cél ami a szemük előtt lebeg, leveszi a fókuszt az "apróbb" problémákról, és bár állítólag csodás élete volt (addig a pontig) , mégis felütőtte a fejét valami krízis, kapcsolati probléma, vagy betegség stb.... formályában.  Ezekre a helyzetekre mindenki tud valamilyen megoldást, a gond ott kezdődik, amikor mindig "ugyan abban", vagy nagyon hasonló szituációban találjuk magunkat, és folyamatosan ugyan úgy reagálunk rá.                                                                                                                                                 A terápia célja, felkutatni az okokat, megszüntetni azokat, és ha még szüksége, megkeresni az egyén számára a legmegfelelőbb kezelést, vagy kezeléseket.

Kvantum Balansz Felmérés, és "Kezelés"

Mivel az anyagi világ a Tudatban létező lehetőségek megnyilvánvánulása,ha a fizikai világban változást szeretnél, akkor először az információsmezőben levő mintát változtasd meg.

Nem gyógyítás!

• Nem betegséget kezelünk

• Nem fókuszálunk a jelen állapotra

• Nem akarjuk azt megváltoztatni

Életünk bármely területén alkalmazható.

FMA szerinti fizikai állapotfelmérés

Funkcionális mozgás analízis, segíti a munkánkat, a mozgásszervi elváltozások okainak megtalálásában, és kezelésében.

Készítsd el weboldaladat ingyen!